RS Components A/S

RS Components udvider komponentbiblioteket

December, 2018 – RS Components (RS) udvider sit PCB-komponentbibliotek betydeligt. Biblioteket indeholder nu mere end 10.000 nye modeller med skematiske symboler og flademål fra en række førende leverandører. Herunder C&K Switches, ON Semiconductor og ROHM Semiconductor.

RS lancerede PCB-komponentbiblioteket i 2017 sammen med SamacSys. Verdens førende leverandør af PCB-diagramsymboler og flademål af høj kvalitet. Biblioteket giver hurtig og nem adgang til komponentmodeller og sparer PCB-designere og ingeniører for tidskrævende, og potentielt fejlbehæftede opgaver, med at skulle oprette komponentbiblioteker manuelt. 

“PCB-komponentbiblioteket hjælper ingeniører ved at fjerne behovet for at anskaffe og oprette modeller og flademål fra bunden, så de kan fokusere på deres overordnede design,” sagde Mike Bray, Vice President for DesignSpark. “RS anerkender dette behov, og vi har arbejdet tæt sammen med SamacSys om at skabe løsningen med PCB-komponentbiblioteket. Vores banebrydende partnerskab har været med til at revolutionere den måde, som ingeniørerne tilgår modeller i deres design.

“Ved at udnytte vores stærke relationer med vores leverandører har vi været i stand til at udvide sortimentet af tilgængelige modeller. Denne betydelige udvidelse er en tydelig demonstration af både vores engagement i biblioteket og vores støtte til udviklingsingeniører.” 

“Samarbejdet med komponentproducenter som ON Semiconductor viser deres engagement i at levere værdifulde designaktiver, f.eks. symboler og printkortflademål,” tilføjer Alex MacDougall, Managing Director hos SamacSys. “Det er fantastisk at have de vigtigste aktører inden for elektronikindustrien til at samarbejde med os. Vores partnerskab med RS er nøglen til at gøre det muligt for os, at fortsætte vores mission om at hjælpe flere ingeniører med at udvikle deres produkter på kortere tid.” 

De skematiske symboler og flademål i PCB-komponentbiblioteket kan bruges i alle førende PCB-designsoftwarepakker, herunder DesignSpark PCB-værktøjet, som kan downloades gratis.

PCB-komponentbiblioteket er tilgængeligt hér.