Micro Technic A/S

Vil du udvikle hardwaredesign og sammen med os skabe fremtidens teknologiløsninger?

Micro Technic søger en dygtig og målrettet medarbejder til spændende Hardwaredesign- og udvikling.

Vi har stor tilgang af nye danske og internationale kunder og projekter, så vi mangler igen en ny kollega til udviklingsafdelingen.

Vi arbejder med mange forskellige løsninger inden for IoT, industriel og embedded elektronik samt digitalisering af maskiner, produkter og ydelser.

Med reference til udviklingsafdelingens projektleder vil du få ansvar for udvikling af hardware for en række af vore kunder samt for vore egenprodukter (industriel IoT hardware og trådløse sensorløsninger).

Vi forventer, at du har erfaring med udvikling af elektronik. Du får betydelig indflydelse på valg af platform og design af produkterne. Derfor er det vigtigt, at du er i stand til at oversætte kundernes ønsker og behov til konkrete specifikationer til kundens optimale løsning.

Du

  • har en relevant teknisk uddannelse og et par års erfaring i hardwareudvikling. Du kunne eksempelvis være ingeniør eller elektroniktekniker.
  • skal være beslutningsdygtig, initiativrig og kunne arbejde selvstændigt.
  • har gode samarbejdsevner, er fleksibel og målrettet.
  • har erfaring med schematic / diagram tegning og hardware konstruktion.
  • har erfaring med print layout (gerne PADS).
  • har erfaring med Navision og besidder generelt gode IT-kundskaber.

Vi tilbyder

  • et engageret team af kolleger.
  • en dynamisk atmosfære med en uformel omgangstone.
  • gode stabile arbejdsforhold.
  • personalegoder i form af sundheds- og pensionsordning samt gode programmer for videreuddannelse og dygtiggørelse.

Ønskes yderligere information kan CEO Frank Max Laursen eller HR Manager Vivian Schjønberg Nielsen kontaktes på telefon 66153000 eller på http://www.micro-technic.com

Micro Technic A/S er en velkonsolideret, internationalt orienteret virksomhed i fremdrift. Dynamik, fleksibilitet og kvalitet er nøgleord for os, og dygtige medarbejdere er en forudsætning for vores fortsatte udvikling.

Micro Technic A/S produktudvikler og producerer kundespecificeret elektronik og apparater som totalleverandør. Vi udvikler og markedsfører tillige egenprodukter, såsom industrielle IoT enheder, trådløse sensorløsninger og indlejrede (embeddede) produkter, som afsættes gennem distributører og OEM’s på eksportmarkedet. Virksomheden beskæftiger ca. 60 medarbejdere.

Vi afholder løbende samtaler – som pt. sker via Skype, Teams, ell. lign. – indtil den rette kandidat er fundet. Så skynd dig at sende dit cv til jobs@micro-technic.com – vi glæder os til at hilse på dig!