SynFlex A/S

Verdens bedste termoafbryder?

Termoafbryderen er som en forsikring. Du ved ikke om den virker, før du får brug for den. Derfor er høj kvalitet en god investering.

SynFlex A/S repræsenterer Thermik Gerätebau GmbH på det danske marked. Thermik’s produkter er et stærkt valg for de kunder, der insisterer på høj kvalitet.

Termisk beskyttelse skal virke HVER gang. Ellers er investeringen værdiløs. Derfor bør kvalitet være fuldstændig afgørende, når man vælger termisk beskyttelse af f.eks. en elektromotor, transformer og elektriske eller elektroniske apparater.

SynFlex A/S har derfor leveret termisk beskyttelse fra Thermik til mange kunder i mange år, hvilket viser, hvor meget både Thermik og vores kunder, prioriterer kvalitet.

Thermik var fra starten, fast besluttet på, kontinuerligt at optimere kvaliteten af deres produkter, for på den måde, at bane vejen for yderligere innovation. Som et resultat kan Thermik i dag kalde sig verdens førende producent af termisk beskyttelse af højeste kvalitet – måske verdens bedste.

Vil du vide mere om Thermik’s produkter, så ringer eller skriver du bare til vores kundeservice. Vi sidder klar på 4448 5500 eller info@synflex.dk.