Tip 3: Digitalisering er ingen døgnflue. Deal with it!

Del design af styretavlen op i funktionsområder

Del design af styretavlen op i funktionsområder og bevar overblikket i hele processen. I denne uge er der fokus på industrielle netværk og sikkerhed.

Den øgede digitalisering af industrien kræver en løsning med networking af stadig flere komponenter inde i styretavlen. Samtidig bliver en sikker netværksinfrastruktur stadig mere vigtig. Omfattende produktløsninger til industriel kommunikation sikrer pålidelig adgang og beskytter alle relevante data.

 

 

Løsningen først – produkterne bagefter

Med produkterne i COMPLETE line systemet kan du konfigurere pålidelige og sikre kommunikationssystemer: mGuard programmet beskytter automationsløsninger mod eksterne angreb. Ethernet infrastrukturkomponenterne garanterer pålidelig kommunikation i det industrielle miljø. Gateways muliggør integration af komponenter uden et indbygget Ethernet interface i netværket, og løsninger til pålidelig kommunikation over lange distancer via eksisterende netværkslinjer eller internettet fuldender programmet. Derudover beskytter optimeret overspændingsbeskyttelseskomponenter kommunikationsteknologien for at sikre maksimal tilgængelig til netværket.

Feature: Cybersecurity in accordance with IEC 62443

Den internationale IEC 62443 standard specificerer regler for design af egnede sikkerhedskoncepter til komponentproducenter, systemintegratorer og operatører. Det omfatter fastlæggelse af sikkerhedsniveau samt egnet produktudvælgelse. Standarden giver imidlertid ikke generelle løsninger – løsninger skal designes i overensstemmelse med de individuelle betingelser. Phoenix Contact har allerede flere certificeringer til implementering af IEC 62443, og vi vil med glæde vejlede i, hvad din skræddersyede IEC 62443 løsning bør omfatte.

Få overblik over styretavlens functional areas.