Seritronic A/S

Seritronic klar med ny produktudvidelse

 

Seritronic vil fremme ideerne og komme tættere på at kunne tilbyde komplette løsninger. I sidste uge meldte de derfor ud, at de vil forhandle kabinetter.

TEKO Enclosures er navnet på den udvalgte leverandør, der skal levere kabinetterne til den nordjyske virksomhed. Siden grundlæggelsen i 1957 har TEKO Enclosures specialiseret sig i plast- og alukabinetter, hvilket gør dem til en attraktiv leverandør af denne typer varer. Yderligere er virksomheden indehaver af kvalitetscertificeringen UNI EN ISO 909-200, der er en kvalitetssikring, der imødekommer Seritronics niveau.

Samarbejdet blev til, da Seritronic ønskede at lave en udvidelse til deres produktsortiment, der kunne tilføre mening og værdi for deres kunder. Som følge af samarbejdet kan kunderne nu se frem til at blive tilbudt det bedste fra de to virksomheder. Seritronic fastholder deres ekspertiseområde, at kombinere serigrafi med elektronik, mens de forhandler kabinetter fra den kvalitetsbevidste virksomhed, der kan integreres og samles i Seritronics egen mekatroniske afdeling. Det er Seritronics ambition med samarbejdet at tilbyde deres kunder den bedst mulige oplevelse med enten at købe kabinetter separat eller integreret med f.eks. et betjeningspanel, et folietastatur eller et display.

For yderligere interesse eller information henvises der til Seritronics hjemmeside, hvor du også kan lade sig inspirere af den nye produkter.