RepComp udvider produktudvalget!

RepComp har indgået distributionsaftale med kinesiske Yingjial Electrical Co., Ltd., der blev etableret i 1996.

Yingjiao er specialiseret indenfor design og udvikling af alle former for lavspændingsadaptere.  De vigtigste produkter er switching & lineære adaptere, ladere, transformere, LED-drivere, LED-belysning samt tilpassede power løsninger, til et bredt udvalg af applikationer indenfor bl.a. telekommunikation, IT-udstyr, forbruger elektronik, CCTV-sikkerhed, smart mobile devices, maskiner og LED-lys.

Virksomheden har egne højfrekvenstransformator- og SMT-værksteder samt 20 produktionslinjer, og har solgt over 600 millioner strømforsyninger i løbet af de seneste år.

Fabrikken er dedikeret til gennemført kvalitetsstyring, hvorfor derating, pålidelighedsanalytiske tests samt MTBF beregninger er integrerede dele af udvikling og produktion.   Desuden er man ISO9001:2008 godkendt, for at sikre en konsistent høj produktionskvalitet af virksomhedens produkter.

Yingjiaos produkter overholder RoHS, PAHS, REACH, WEEE-standarden og når CEC, ErP og DoE level VI.  Alle produkter har CE- og EMC-godkendelser, og derudover har man UL, cUL, FCC, C-tick, TUV-GS, CB, CCC, CSA, PSE og SAA sikkerhedscertifikater.

Det nye samarbejde med Yingjiao Electrical styrker bl.a. RepComps muligheder for at tilbyde medicoløsninger og ODM/OEM-service til sine kunder.

For yderligere information omkring Yingjiao Electrical og deres produkter, kontakt RepComp.