Fejlsikker forsyning af industrielle LED-belysninger

YSL30F serien
YSL30F serien af 30W LED drivere

I en verden, der definititvt har sagt farvel til glødelamper og lysstofrør, er lysdioderne ikke længere bare den mest energioptimale løsning på belysningsopgaver. Det er den eneste. For lysdesignere giver LED’erne et fantastisk spillerum for kreativiteten, men forsyningen af lyskilderne bliver ofte en eftertanke. Strømforsyninger skal give den nødvendige sikkerhed of fejlsikre konstante oppetid på LED-armaturerne – ikke mindst i de industrielle typer, hvor fejlfri funktion er et minimumskrav.

RepComps leverandør, Yingjiao, har med produktetserien YSL30F udviklet en forsyning, der netop leverer den løsning, designere af LED- og industriarmaturer har brug for. Det er en forsyning, som med 30 watt på udgangen leverer en effekt, der rækker til selv ret store, integrerede armaturer, og hvor beskyttelsesfunktioner samt 100 procent fuldlast produktionstest garanterer den sikre forsyning af LED-lyskilderne i armaturet.

YSL30F leveres i fire forskellige funktioner: Fra et 230VAC-input leverer forsyningerne de 30 watt ved DC-udgangsspændinger på 12V, 24V, 36V eller 48V (constant voltage, CV). Power Factor er bedre end 0,9, og effektiviteten så høj som 88 procent. De fysiske outlines for YSL30F-serien på kun 160mm x 50mm x 16mm gør forsyningen nem at placere i designet af et LED-armatur. Skrueterminaler med trækaflastning beskytter bruger og installation i tilfælde af fysiske skader på armaturet.

Sikkerhed og funktion er i højsædet med godkendelser efter EN61347-1 og EN61347-2-13 samt UL8750 og beskyttelse mod kortslutning, overspænding, overstrøm og overtemperatur. En fuldlast burn-in test garanterer funktionen af de enkelte forsyninger, som i øvrigt også er in-rush strømbeskyttede op til 65A. Den fejlsikre funktion af YSL30F er understøttet af en automatisk restart-funktion, hvis en fejl i lysdioderne opstår og fjernes.

For yderligere information kontakt Christian Girbo hos RepComp ApS.