Nemt valg af batterilader til mindre e-mobilitetsprodukter

Yingjiao, der er et af RepComps meget alsidige agenturer, leverer med sin YSBC-serie ladeløsninger, der kan bruges internationalt med flere forskellige udgangsspændinger og -effekter til opladning af batterier til mindre e-mobiltetsløsninger

Elektrisk mobilitet dukker op overalt. Selv om fokus i høj grad er på elbilerne, så udgør de mindre e-mobilitetsprodukter som knallerter, cykler, løbehjul, små bådmotorer og meget mere et stadigt større marked, og forbrugerne er åbne over for de elektriske applikationer – som i stigende grad bliver rettet specifikt mod meget applikationsorienterede formål. De mange små e-mobilitetsprodukter kræver selvfølgelig opladning af batterierne, og det vil i de fleste tilfælde ske med 1-fasede ladeløsninger og desktop-opladere.

Yingjiao, der er et RepComps meget alsidige agenturer, leverer en serie af desktop-opladere, der netop egner sig perfekt til de mindre e-mobilitetsapplikationer. YSBC-serien omfatter strømforsyninger på 300W (

YSBC300/600/1000

300), 600W (YSBC600) eller 1.000W (YSBC1000), så man kan vælge en forsyning, der ret præcist dækker behovet uden ”overkill” i forhold til applikationen. Desktop-forsyningerne i YSBC-serien er forbedret til universelle input mellem 100- og 240VAC, og med valg mellem europæiske, amerikanske eller asiatiske netledninger til to eller tre ledere (m/u jord) kan man med relativt få strømforsyningstyper dække et globalt kundeunderlag, hvilket letter logistikken.

YSBC-serien af desktop-forsyninger dækker en række af de foretrukne DC-udgangsspændinger, som anvendes til opladning af batterier i små elektriske køretøjer. Dertil kommer, at man kan vælge sine spændinger i henhold til de foretrukne batterikemier, og YSBC-serien er da også rettet mod Li-Ion, LiFePO4 eller blysyrebatterier. Spændingerne strækker sig fra 12,6V til 86,4V i spring, der svarer til celleantal for de respektive batterikemier.

Kina er hjemland for et utal af producenter af små e-transportmidler, og alene gennem volumen gør det de kinesisk fremstillede Yingjiao-strømforsyninger til et prisoptimalt valg – også til vestligt fremstillede e-mobilitetsprodukter. En lav pris er dog ikke ensbetydende med, at Yingjiao går på kompromis med kvaliteten. YSBC-forsyningerne overholder standarder som UL1310, IEC61558-1, IEC60335-1 samt IEC60335-2-29. Der er beskyttelse mod overstrøm, overtemperatur, omvendt polaritet og kortslutning. Desuden er de kompakte og støjfri/støjsvage AC/DC desktop-forsyninger forsynet med rød/grøn lysdiode, der fortæller om de tilsluttede batteriers ladetilstand. Forsyningerne har desuden en MTTF på 200.000 timer efter MIL-HDBK-217F standarden, så strømforsyningerne vil med al sandsynlighed overleve applikationerne.

For yderligere information kontakt Christian Girbo hos RepComp.