Ultrasmal DIN-skinneforsyning til sultne support-funktioner

Hvis der mangler plads i tavlen til forsyning af support-funktioner til industri, telecom, kontor – ja, overalt – så leverer RepComps-agenturet, Yingjiao med deres YSDW60-x den nødvendige DC-spænding samt 60 watt til husholdningsfunktionerne i applikationen.

Tavlebyggere mangler altid plads. Hvad enten det er til industri, telecom, kontor eller helt andre formål, så stiger behovet for grupper og funktioner konstant, men pladsen i bygningsmassen er aldrig til stede i rigelige mål. Når man så efterfølgende har brug for at forsyne applikationens support-funktioner – eller eftertankerne i tavle-layoutet – med en lavvolt DC-spænding, så er en kompakt, smal forsyning til formålet en populær løsning.

YSDW60, 60W Wide Input Range DIN Rail enhed.

Det er én af grundene til, at RepComp-agenturet, Yingjiao, har udviklet deres serie af YSDW-forsyninger, der netop giver de fornødne DC-spændinger til alt lige fra dørklokker og nødlys over back-up til adgangskontrol og indbrudssikring til monitering af maskiner og forsyning af gateways eller endda transceiver-udstyr til den mobile infrastruktur.

Mindste model i serien er YSDW60, som er designet til DIN-skinnemontage og som fra de fysiske ydermål på kun 125mm (højde), 100,5mm (dybde) og den meget vigtige kun 32mm ”store” bredde kan levere 60W (50W for 5VDC-versionen), hvilket i mange tilfælde er nok til en lang række husholdningsfunktioner – også de mere sikkerhedskritiske af slagsen.

YSDW60-serien leveres med en række postfixer på 5, 12, 24 og 48, som refererer til DC-udgangsspændingen, der i øvrigt kan justeres på strømforsynings front. Yingjiaos DC-forsyninger tåler et meget bredt input på AC-primærsiden, og med en spændvidde på 180VAC til 550VAC kan man forsyne med enten fase og nul (1-faset) eller fase og fase (2-faset) med fuld galvanisk isolation af DC-sidens lavvoltspænding.

Trods DIN-skinneforsyningens beskedne ydermål er der fortsat styr på sikkerheden og brugerrettede funktioner. YSDW60 har indbygget konstant-overstrømsbeskyttelse og en category III overspændingsbeskyttelse. Desuden er der en relæudgang for ”DC-OK”, så man i operatørrum eller lignende remote steder kan se, at DC-spændingen til eventuelt kritiske back-up er på plads.

For yderligere information kontakt Christian Girbo hos RepComp.