Printkortstik med innovativ Push-X teknologi

XPC 1,5 printkortstikket fra Phoenix Contact har en direkte stikforbindelse med Push-X, og det betyder hurtig tilslutning af forskellige ledertyper og tværsnit uden brug af værktøj.

Ligesom i en musefælde fanges lederen helt enkelt ved at sætte den ind i stikket. Massive og fleksible ledere med eller uden terminalrør forbindes pålideligt og langvarigt med klemmekontakter. Når lederen føres ind i klemmestedet, rammer den et udløserelement som så – med brug af meget lidt kraft – udløser kontaktfjederen. Den forspændte kontaktfjeder klemmer så lederen permanent med en defineret styrke. En hørbar udløsningslyd og den ændrede position for den orangefarvede udløsertast fortæller brugeren, at ledningsforbindelsen er sikker. Den værktøjsløse tilslutningsteknologi reducerer montagetid og muliggør automatisk fortrådning. Udløsertasten anvendes til at løsne lederen og forspænde kontaktfjederen på samme tid.

XPC 1,5 printkortstikket er kompatibelt med Phoenix Contacts omfattende COMBICON program med 3,5 mm deling. Det giver mange kombinationsmuligheder til et stort udvalg af applikationer.

Mere information om Push-X teknologi