Micro Technic A/S

Partnerskab mellem Micro Technic A/S og Cryptera A/S sætter fokus på IoT Sikkerhed

Sikkerhedsvirksomheden, Cryptera, og elektronikproducenten, Micro Technic, har indgået, der indeholder Crypteras IoT sikkerhedsløsning med Micro Technics IoT enheder (Skylark) og deres Cloud- til distribution af IoT sikkerhed.

Løsningen baserer sig på Cryptera’s mangeårige viden og teknologi inden for udvikling og certificering af Sikkerhedsløsninger til det globale betalingsmarked. Ved at etablere et sikkerhedslag på chip niveau af et givent IoT produkt, kan man via brug af certifikater og kryptering, etablere ”Root of Trust” i det pågældende produkt. Når man kombinerer denne sikkerhed med Micro Technics IoT-enheder, som er understøttet af en Cloud baseret IoT platform, kan producenter opnå et niveau af sikkerhed, der svarer til det man i dag benytter til finansielle transaktioner og betalingsterminaler. Samtidig kan man sikre IP beskyttelse, kommunikation og løbende opdatering af det pågældende produkt i hele dets levetid.

”Vi ser løsningen og partnerskabet med Micro Technic som meget interessant, i forhold til at adressere den stigende efterspørgsel efter sikkerhedsløsninger til det industrielle IoT marked. Vi ved at sikkerhed generelt er en barriere for mange virksomheder, i forhold til deres videre implementering af IoT løsninger. Datasikkerhed er et stort fokusområde for mange virksomheder og flere bekymrer sig om sikkerhedsniveauet i egne løsninger, men også de produkter der kobles på virksomhedens netværk.
Når man kombinerer vores sikkerhedsteknologi og erfaring med Micro Technics adgang til markedet, er vi overbeviste om, at vi kan tilbyde en løsning, der adresserer mange virksomheders udfordringer med integration af sikkerhed” udtaler Cryptera’s adm. direktør Brian Schleisner.

”Der er ingen tvivl om, at udbredelsen af IoT-løsninger i industrielle applikationer, skaber mange følsomme data. Derfor vil vi med Cryptera’s sikkerhedsløsning sikre, at kundens data ikke bliver kompromitteret. Vi ser også applikationer, som afvikles på IoT-enheder, hvor vi med denne løsning vil kunne sikre IP rettigheder og beskytte applikation mod fjendtlige angreb. Det er ret unikt, og vi kan således sikre vores kunders IP på et helt andet sikkerhedsniveau end hidtil”, udtaler Frank Max Laursen, CEO hos Miro Technic.

”Micro Technic er stolte af partnerskabet med Cryptera. Vi får udover en markedsførerende partner indenfor IoT sikkerhed, også en partner, hvor vi fremover kommer til at udvikle mange spændende projekter i fællesskab. Vores kunder får en helt exceptionel IoT sikkerhedsløsning, understøttet af en særdeles brugervenlig IoT platform, og den kan leveres i dag” tilføjer Frank Max Laursen.

For yderligere information kontakt:

Brian Schleisner, Cryptera A/S
bms@cryptera.com  –  mobil +45 40 89 04 14

Frank Max Laursen, Micro Technic A/S
frank@micro-technic.com – mobil +45 20 91 22 02