Metronic ApS

Økonomisk Co2 Sensor fra Comet

h5021_big

 

Ny Co2 Transmitter model H5021 fra Comet.

Co2 – kuldioxid niveauet betragtes som en vigtig parameter, når kvaliteten af indeklimaet skal bestemmes. Især i bygninger, hvor mange mennesker samles, såsom mødelokaler, hospitaler, skoler, biografer, teatre og plejecentre. Med hjælp af en Co2-sensor kan ingeniører, tekniske rådgivere miljøeksperter og sundhed specialister optimere ventilationen til oprettelse af et sundt indeklima.

H5021, har et stort og tydeligt display, et måleområde fra 0 til 10.000ppm med en nøjagtighed på +-100ppm +5% af visning. Instrumentet har indbygget relæer for alarm overskridelser.

Multipunkt kalibrering af Co2 sensoren fører til en fremragende nøjagtighed i hele drifts temperaturområde. Med denne sensor er enheden i stand til at opfylde de strenge krav til udendørs brug. Måleprincippet er baseret på NDIR princippet med dobbelt bølgelængde, som automatisk kompenserer for ældning af sensoren. Sensoren er modstandsdygtig over for forurening og giver vedligeholdelsesfri drift og fremragende langtidsstabilitet.

H5021 leveres med sporbart kalibreringscertifikat.

Se også http://www.metronic.dk