Ny 12 bit oscilloskop serie fra Teledyne LeCroy

Teledyne LeCroy har netop introduceret verdens eneste 12-Bit, 1GHz oscilloskop platform med 10 gange oversampling.

Den nye serie erstatter de hidtidige HDO 12-Bit oscilloskoper og har betegnelsen A efter modeltypen. Det drejer sig om HDO4000A, HDO6000A, HDO8000A og MDA8000A. Alle med 4 eller 8 analoge kanaler samt 16 digitale indgange (mixed signal option). LeCroys 12 bit teknologi blev første gang introduceret i 2012, og er nu med A versionen stadig det teknologisk førende oscilloskop med unik user interface med næste generation af ”one touch” bruger interface. A serien er blevet endnu mere kraftfuld med 10 x oversampling, intuitivt brugerinterface, forbedret samplerate teknologi og sidst men ikke mindst et opdateret PC system med hurtigere processor og mere CPU hukommelse.

Alle HDO-A oscilloskoper er ideelle hvor målinger med høj opløsning er en stor fordel, f.eks. undersøgelse af signaler inden for power-elektronik, automotiv elektronik, embedded/mechatronic design, sensorsignaler, karakterisering af signaler, samt inden for aerospace engineering.

HDO8000A som er med 8 kanaler, er meget velegnet til tre faset powermålinger og validering af digital powerkontrol. MDA8000A er dedikeret til tre faset motorstyring ( MDA står for Motor Drive Control). MDA8000A har indgange for sensorer for moment og omdrejningshastighed, herved kan mekanisk effekt og virkningsgrad måles og beregnes.

12 bit oscilloskoper har den store fordel, sammenlignet med konventionelle 8 bit oscilloskoper, at opløsningen i vertikal retning er 4096 steps mod 256 steps. Hermed bliver interpolations nøjagtigheden meget bedre, og signalerne fremtræder derfor også mere entydigt på skærmen. Hermed bliver målingerne også mere nøjagtige.

HDO-A serien leveres fra 200MHz båndbredde og op til 1GHz båndbredde.

For yderligere oplysninger kontakt:

Metronic ApS

43 96 30 10

http://www.metronic.dk