Micro Technic A/S

Micro Technic siger stor tak til højt værdsat produktionsleder, der efter 30 år takker af

Hvordan overbringer man en oprigtig og dybfølt tak for 30 års tro tjeneste?

Produktionsleder Birgit Pedersen blev ansat hos Micro Technic i 1990, et år der i øvrigt markerede sig med bl.a.

  • Den Tyske Genforening
  • Nelson Mandelas løsladelse efter 27års indespærring i Victor Vester fængslet
  • DSB indsætter IC3-tog
  • Carolines Wozniacki blev født

 

Selvom det synes ”just yesterday”, så har Fru Pedersen netop rundet sit 30 års-jubilæum i Micro Technic – en flot præstation og en særlig dag for både hende og virksomheden.

Birgit kom til Micro Technic, da det var et lille firma i en villa i Odense-forstaden Skt. Klemens. Loyal, engageret og umådelig pålidelig har hun taget hele rejsen med nye ERP-systemer, forandringer, vækst og transformationen til fabrik på 4000 m2 i Aarup. Det har måske ikke altid gået stille for sig, idet fru Pedersen har sine stærke meninger og går ikke for at være konfliktsky. Så hun har gerne delt sine synspunkter med direktion og ledelse med ærlighed (og kærlighed), men altid i firmaets interesse.

Personalets lottoklub skylder også Birgit en stor tak, eftersom hun i mange år har varetaget al arbejde og servicering med rækkerne i sine selvbetalte frokostpauser. Det er synd at sige, at det har været for de store gevinsters skyld. Så vidt vandrørene fortæller, er det vist kun sket én gang, at armene røg helt i vejret.

Nu er det snart slut med arbejdslivet på Fyn og hjemmet i Nr. Søby – efter et nærmest halvt menneskeliv i det Fynske er Fru Pedersen på vej mod – hvis ikke fjerne kyster, så i hvert fald på vej mod – en ny begyndelse i Silkeborg.

Seniortilværelsen som officielt starter d. 1.8.2020 skal bruges aktivt. Birgit både cykler og spadserer gerne og hendes bagværk, herunder kringle, vaniljekranse og brunkager kunne bestemt blive en lukrativ hobby. Samvær med familie og venner i Jylland samt ikke mindst søn, svigerdatter og barnebarnet på Sjælland bliver der også mere tid til, hvilket den kommende aktive pensionist ser frem til.

Micro Technic og ejerkredsen bag, familierne Laursen, har sat stor pris på det gode samarbejde med Birgit og bringer her en stor og dybfølt tak for indsatsen samt stor tillykke med den nye Ph.d.-titel: Pensionist hele dagen. Vi kommer til at savne hende både fagligt og personligt.

Birgit Pedersens tilbagetrækning markeres internt i virksomheden med stort fælles morgenbord, hvor bl.a. hendes nærmeste familie og alle kolleger deltager.