Kompakte CCS-ladekabler

Den nye familie af kompakte CCS-ladekabler fra Phoenix Contact egner sig især til DC-opladning derhjemme, på restauranter og i detailhandlen.

Sammenlignet med øvrige vekselstrømsopladere sparer jævnstrømsopladeren dyr elektronik i elbiler, og de er samtidig både hurtigere og mere effektive. Disse fordele vil også blive vigtige inden for eksempelvis private husholdninger, restauranter, supermarkeder og bilforhandlere, hvor kunder opholder sig i længere tid. For at oplade elbilers batteri i dette tidsrum, er ladekapaciteterne i det lave effektområde helt tilstrækkelige.

De nye, kompakte DC-ladekabler er udviklet specielt til effektområdet op til 80 kW. Med et avanceret design og en kompakt størrelse er ladestikket velegnet til moderne DC-vægbokse i garager og carporte samt små DC-ladestationer i offentlige områder. Grebets ergonomiske udførelse giver en enkel håndtering og komfortabel tilslutning

Stik og kabel er fuldstændig vandtæt. Materialer af høj kvalitet sørger for den nødvendige robusthed i udendørs applikationer. Ladekablet er kompatibelt med Combined Charging System (CCS) og kan derfor bruges over næsten hele verden. De fås til CCS Type 1 og CCS Type 2.

 

Mere om ladekabler og ladestikdåser

Se Highlights 2020