Metronic ApS

Højopløselig termisk billedkamera med mikroskoplinser

 

Nem betjening til test og måling

Optris udvider sit sortiment af berøringsfri temperatursensorer med et kompakt infrarødt kamera med

høj opløsning og mikroskoplinse. “Ud over billeder fra hele printkortet er detaljerede makrobilleder af individuelle komponenter også mulige og kan blive målet pålideligt”.

 

Over 300.000 målepunkter fra 80 mm afstand

 

De infrarøde kameraer i optris PI-serien har udskiftelige linser, som giver kunden fleksibilitet, når de bruger enhederne. Yderligere mikroskoplinser er nu tilgængelige for både PI 450 (opløsning 382 x 288 px) og PI 640 (opløsning 640 x 480 px) kameraer. Makrobillederne af individuelle komponenter er mulige med en rumlig opløsning på 28 μm. Afstanden mellem måleobjektet og kameraet kan variere mellem 80 og 100 mm. Denne fleksible positionering af testobjektet muliggør en samtidig elektrisk funktionstest uden vanskelighed. Med den licensfrie software kan både radiometriske billeder og radiometriske videoer optages på op til 125 Hz.

 

Hotspot og Coldspot punktgenkendelse

 

De infrarøde kameraer med mikroskoplinser kommer i et sæt med et højkvalitets bordmontering, der giver mulighed for en enkel finjustering af kameraets fokus, især i test- og måleopgaver. Kameraerne er tilsluttet computeren via USB og kan startes meget hurtigt. Den termiske og geometriske detaljerede opløsning af de infrarøde kameraer gør det muligt at genkende de mindste temperaturforskelle, hvilket muliggør en effektiv og præcis funktions test af elektroniske produkter.

Se også:  http://www.metronic.dk/CustomerData/Files/Folders/17-optris-pdf/2527_1055-microscope-optics-ds-en2017-10-d.pdf

Metronic ApS

Telefon: 43963010