Glædelig jul fra GOmeasure

Jul hos GOmeasure2021 har på flere måder været et år ud over det sædvanlige hos GOmeasure. Vi startede med at byde velkommen til to nye kolleger, Niklas og Karsten, som hurtigt blev en del af teamet. Vores strategi med ansættelserne var at styrke fokus på vores kunder i Sverige, i Jylland og på Fyn og vi må konstatere, at det virkelig er blevet en succes. Vi fik etableret os med et helt nyt kontor hos Sound Hub Denmark i Struer og det svenske sprog er nu blevet en fast del af vores hverdag.

Hen over foråret lettede trykket fra Coronaen en smule og med de nye vacciner og færre restriktioner åbnedes mulighederne for fysiske møder igen. Vi kunne igen besøge vores kunder og deltage i messer – dog ikke helt på niveau som før Coronaen. Årets højdepunkt, hvad angår messer, var EOT messen i Herning, som på flere punkter var en utrolig positiv oplevelse. Selv om det at holde afstand stadig var en selvfølge, var det alligevel befriende at komme ud og møde vore kunder og øvrige leverandører i markedet.

Det forgangne år har budt på en stor kundetilgang og vi har været involveret i rigtig mange og spændende sager til såvel private kunder som til det offentlige. Endvidere har vi udbygget vores leverandørportefølje, så vi i dag også tilbyder IR kameraer, kabeltestere, digitale/analoge ure og, som for nyligt annonceret, måleudstyr til støj og vibration. Men vi kan garantere, at det ikke stopper dér!

Tommi, Peter, Kasper, Niklas og Karsten ønsker vore kunder, leverandører og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår! Tak for et utroligt spændende 2021, vi glæder os allerede til 2022.

Husk, at vores telefon naturligvis er åben mellem jul og nytår, så hold dig ikke tilbage, hvis du har behov for at komme i kontakt med os!