Gå-hjem-møde d. 1. oktober med Sigfox-eksperter fra EKTOS og IoT Denmark

IoT-løsninger med Sigfox – hvad koster de egentlig at implementere? Hvordan optimerer man batterieffektiviteten i en IoT-løsning? IoT Denmark og EKTOS inviterer dig hermed til det første af en række gratis gå-hjem-møder, hvor netop de spørgsmål vil blive diskuteret af eksperter fra de to virksomheder.

Gå-hjem-mødet markerer det samarbjde, som IoT Denmark og EKTOS har indledt for at sikre hurtig og professionel sparring til de virksomheder, der overvejer at udvikle IoT-løsninger med Sigfox. Med EKTOS som elektronikpartner kan IoT Denmark imødekomme de kunder, som oplever udfordringer, når hardware-delen af deres produkt skal estimeres og udvikles.

 

Tilmelding

Tilmeld dig arrangementet ved at sende en mail med dit navn, firmanavn og kontaktoplysninger til marketingschef hos EKTOS, Hjørdis Clemmensen.

hjc@ektos.net

eller ring på

+45 6169 2281

Deadline for tilmelding er torsdag d. 26. september.

Gå-hjem-mødet er gratis, og det finder sted den 1. oktober på A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV.

 

Gå-hjem-mødet

Det kan være en udfordring at vurdere omkostninger ved udvikling, test og produktion af IoT-produkter samt abonnementsudgifter. Jesper Holst, direktør i EKTOS og Lars Andersen, COO i IoT Denmark, gennemgår to eksempler på, hvordan der kan skabes overblik i estimeringsfasen.

Aftenens andet tema omhandler optimalt design af batteriprodukter, hvor udviklingsdirektør i EKTOS, Alexander Luibimov vil rådgive omkring følgende emner:

  • Typiske batteridrevne applikationer med Sigfox
  • Batterier og andre energikilder i en enhed
  • Udfordringer og løsninger i planlægning af energidomæner
  • Korrekt vurdering af batterikapacitet
  • Praktiske tips

Find hele programmet her.