EKTOS ER PÅ EOT D. 7.-9. MAJ FOR AT FORTÆLLE OM TECHTO

EOT, Electronics of Tomorrow, er en stor, dansk elektronikmesse i Herning, der løber fra den 7.-9. maj. EKTOS er med på stand 9622, hvor vi er klar til at fortælle om det nye joint-venture, elektronikproduktionen TECHTO Electronics.

De nye produktionsfaciliteter i Ukraine er etableret i et samarbejde mellem os og TKT Electronics. Vores fokus er på agilitet, kvalitet og sporbarhed.

Samarbejdet mellem EKTOS og TECHTO Electronics gør det muligt at tilbyde hele processen fra produktspecifikation til fremstilling og levering til slutkunden. I EKTOS står vi for specifikation, udvikling, test og myndighedsgodkendelse, og TECHTO står for indkøb, produktion, box-build og levering til slutkunden.

Med TECHTO Electronics forsøger vi dermed at gøre op med forestillingen om at det kun er muligt at producere forbrugerelektronik til konkurrencedygtige priser i Fjernøsten. Under overskriften ”Agile Electronics Manufactoring” danner EKTOS og TKT Electronics et samarbejde som skaber et alternativ. TECHTO Electronics får hjemsted i den vestukrainske by Ivano-Frankivsk, dør om dør med EKTOS’ lokale filial for printproduktion i prototypeserier.

Kig forbi og hils på. Vi håber at få dit besøg på vores stand.