Elektronisk finsikring til DIN-skinner

Med PTCB eFuse elektroniske finsikringer fra Phoenix Contact er mærkestrømme under 1A nu også elektronisk beskyttede. Funktioner som statusmeddelelser og nulstilling både på stedet og remote giver fordele, som tidligere kun var tilgængelige ved beskyttelse af større mærkestrømme.

Det gør det lettere at opdage fejl og giver en præcis fejlfinding og hurtig udbedring. Responstider er kortere sammenlignet med konventionelle sikringer. Nye applikationer med nominelle strømme <1 kan nemt planlægges med disse elektroniske sikringer. Produkterne er designet, så de nøjagtige strømværdier kan tilpasses til enhver tid. Det lave spændingstab muliggør lange kabellængder til belastningen. Det vil sige, at især decentraliserede applikationer forsynes og beskyttes pålideligt. Set-up med PTCB eFuse kan altid udvides, så f.eks. eksisterende applikationer med glassikringer også kan konverteres til de nye produkter.

Derudover giver PTCB efuse mere plads i styretavlen takket være deres integrerede potentialfordeling af plus og minus. Muligheden for at kombinere og brokoble med rækkeklemmesystemet CLIPLINE complete muliggør også enkel opbygning af applikationerne.

Mere om elektroniske sikringer