Webinar – Forståelse af Radio-EMC-TEST og forberedelse af compliance-testen

INVITATION til webinar

Brugen af produkter som anvender radiofrekvenser er blevet mere og mere udbredt i vores daglige liv, med anvendelse lige fra kommunikation til navigation, sundhedspleje og underholdning.

Efterhånden som brugen af disse produkter fortsætter med at vokse, vokser også spørgsmålet om elektronisk emission og elektromagnetisk interferens (EMI) med radiokommunikation. Elektronisk emission kan forstyrre omgivelserne, og EMI er en kendt årsag til funktionsfejl i elektroniske enheder, som kan medføreutilsigtede eller ligefrem farlige virkninger for både mennesker og miljø.

Radio-EMC-test er et vigtigt værktøj tilat sikre, at dit produkt opfylder kravene til emission og immunitet, samt at det er sikkert og pålideligt at bruge, bl.a fordi EMI-kravet hjælper med at minimere risikoen for EMI-problemer. Det sikrer, at radioenheder kan fungere effektivt og sikkert i nærheden af andre systemer.

Ved at erfarne lade testingeniører udføre testen kan leverandører sikre, at deres produkter er overholder kravene og er sikre at bruge. Processen er dog ledsaget af visse faldgruber, som for enhver pris skal undgås.

Torsdag d. 25. april kl. 15:00 CEST afholder EKTOS et webinar af 40 minutters. I dette webinar vil vi drøfte

  • Gode råd om Radio-EMC, herunder Radio-EMC, EMC contra Radio EMC og Radio-EMC og andre standarder
  • Radio-EMC standarderne (EN 301 489)
  • Hvad skal forberedes før der testes
  • Almindelige og ikke så almindelige faldgruber man bør undgå ved test af Radio-EMC.

Vær med til en informativ og engagerende diskussion om Radio-EMC.

TILMELD DIG NU !