Webinar: Anvende nuværende og kommende cybersikkerhedstandarder ved udvikling af i IoT-produkter

INVITATION til webinar

Er I en IoT-virksomhed med interesse i at beskytte jeres løsninger og økosystem med cyberangreb? EU arbejder på lovgivning, som fokuserer på datasikkerhed, produktsikkerhed og funktionssikkerhed.

Med den kommende forordning om cybersikkerhed, Cyber Resilience Act, gøres udstyrsproducenter ansvarlige for at forebygge sikkerhedsbrist ved hjælp af sikker produktudvikling, sikkerhedsvurderinger og brug af trusselsmeldetjenester.

Hvad vil det betyder for udstyrsproducenterne og for deres nuværende eller kommende IoT-produkter? Hvordan sikrer man overholdelse af kravene?

Torsdag d. 16. marts kl. 16:00 CET afholder EKTOS et webinar af 50 minutters varighed om hvordan man kan anvende nuværende og kommende cybersikkerhedstandarder ved udvikling af i IoT-produkter.

På webinaret vil vi komme ind på:

  • EU cybersikkerhedskrav til IoT
  • Nuværende og kommende cybersikkerhedsstandarder for IoT-produkter
  • Hvordan sikkerheden designes ind i produktet som del af udviklingsprocessen
  • Typiske trusler og sårbarheder for IoT-produkter

Gå ikke glip af denne mulighed for at være i front. Tilmeld dig her!

I EKTOS har vi været engageret i over 50 IoT-projekter og leveret hardware, firmware samt integration til en lang række IoT platforme.

Vi ser meget frem til at byde dig velkommen og hvis der skulle være spørgsmål hertil, eller EKTOS services generelt, så send os en mail på info@ektos.net eller ring til os på +45 7070 1499.Mvh.EKTOS