Eaton

Vær med, når Eaton inviterer til gratis webinarer

Resten af året inviterer Eaton til massere af gratis webinarer. Deltag i de live webinar og lær i samspil med vores eksperter mere om Eatons produktsortiment. På webinarerne vil deltagerne blive  præsenteret for spændende produkter, nyttige værktøjer, nyheder og meget mere.

Du kan her se en oversigt over de kommende webinarer:

Den 23 september: Transientbeskyttelse – Har du styr på de nye krav ifølge Installationsbekendtgørelsen?
Per d. 1 juli 2020 endte overgangsordningen for de nye regler om overspændingsbeskyttelse. Vil du vide mere om de nye sikkerhedsregler og hvad de betyder for dig og dine kunder? På webinaret får du en praktisk tilgang til brug af transientbeskyttelse og hvilke nye regler der er kommet ved brug af den bekendtgørelse 1082 og standarden 60364.

Den 8 oktober: Hvorfor er UPS vigtig for driftssikkerheden? Hvilken UPS passer til dit eller din kundes behov?
Disse spørgsmål, og mange flere, får du svar på i dette webinar, hvor der ikke vil blive gået i dybden med teknikken, men en mere overordnet indgangsvinkel på anvendelsesmuligheder, fordele ved brug i forskellige situationer og hvilke UPS-løsninger der passer bedst til de mest almindelige udfordringer.

Den 10 november: UPS basics – Basisviden om UPS
På dette webinar forklares de grundlæggende spørgsmål relateret til UPS og hjælper dig med at vælge den rigtige teknologi og den rigtige model til forskellige applikationer. Du får et overblik over Eatons UPS-løsninger og hvilket tilbehør du kan benytte for at øge beskyttelsen af dit eller dine kunders udstyr.

Den 2 december: PKZM & PKE- Det ideelle valg til beskyttelse mod kortslutning og overbelastning
Eatons afbrydere til motorbeskyttelse, PKZM og PKE, kombinerer beskyttelse mod både kortslutning og overbelastning med et enkelt produkt. Udover deres kombinerede funktioner, giver produkterne fleksibilitet med deres kompakte og modulære design. På dette webinar giver en ekspert indblik i Eatons sikringsløse afbrydere til motorbeskyttelse.

Løbende: Transform Your Data Centre webinar serie
I webinar serien fortæller Eaton om hvordan datacentre og it-miljøer kan møde fremtidens udfordringer. Uanset størrelse og kapacitet kræver fremtidens drift, løsninger der er effektive, skalérbare og bæredygtige. Vi har samlet en række emner, der henvender sig til it- og driftschefer, operatører, rådgivere og entreprenører. Webinarerne giver et omfattende indblik i alle de aspekter der er i et datacenter.

Du kan læse mere om alle Eatons webinarer samt tilmelde dig lige her.