TECHTO Electronics har femårsjubilæum

TECHTO Electronics er stolt over at kunne fejre sit femårsjubilæum, en signifikant  milepæl i virksomhedens historie. I tilbageblikket på de sidste fem år er vi stolte over de præstationer og den vækst, der har forvandlet os fra en ydmyg begyndelse til en dynamisk organisation i dag.

Femårsrejsen har været præget af adskillige milepæle, som alle er vidnesbyrd om vores team’s hårde arbejde, vores kunders tillid og vores partneres støtte. Alt dette har drevet virksomheden til løbende at rykke grænserne for innovation og ekspertise inden for elektronikfremstilling.

I løbet af de sidste fem år er TECHTO Electronics vokset eksponentielt, vi har udvidet

vores tjenester, forbedret vores teknologiske kapaciteter og etableret et stærkt fodaftryk i markedet. Vores stræben efter kvalitet og kundetilfredshed forbliver central.

Vi har tredoblet vores kapacitet, hvilket gør os i stand til at håndtere endnu større ordrer og  effektivt imødekomme voksende efterspørgsel. Vi har også etableret en ny produktionsenhed i Danmark, hvilket styrker vores geografiske rækkevidde og sikrer vores løfte om korte leveringstider for kunderne. Derudover tilføjer vi nye tjenester og kompetencer, hvilket giver mere omfattende løsninger skræddersyet til specifikke kundebehov.

På vegne af TECHTO Electronics kommer her en stor tak til vores uvurderlige kunder, partnere og interessenter – og naturligvis til vores medarbejdere og samarbejdspartnere i hele EKTOS Group. Vi forpligter os til mange flere år med innovation, samarbejde og levering af europæisk montering og produktion af elektronik af høj kvalitet, men til fjernøstlige priser.