Eltraco Automation

Styromatic køber to nye maskiner hos Eltraco Automation

Tilbage før sommerferien lagde Eltraco Automations mangeårige kunde Styromatic en ordre på en IBL vapour phase-maskine. Og knap var den maskine blevet installeret, før Styromatic benyttede E-18 til at lægge endnu en ordre hos den fynske SMT-leverandør – denne gang på en MY300 pick-and-place maskine fra Mycronic.

Styromatic er en dansk EMS-virksomhed med hovedkvarter i Brabrand, som producerer elektroniske styresystemer og er underleverandør af fleksible løsninger inden for Electronic Manufacturing Services (EMS) til den danske industri. Fleksibelt produktionsudstyr fra Mycronic udgør i forvejen fundamentet i Styromatics produktion, og med investeringen i MY300-maskinen øger virksomheden yderligere såvel kapacitet som kapabilitet inden for SMT-montage.

Højt serviceniveau
”Med MY300-maskinen optimerer vi vores produktion yderligere. Den kan håndtere et bredere udvalg af komponenter, sikrer en bedre produktionskvalitet og højere sporbarhed på det enkelte print og så kører den bare hurtigere end tidligere generationer af maskiner – og fylder mindre,” siger Pia Hausager, key account manager hos Styromatic.

“Vi har været kunde hos Eltraco Automation i mange år og har derfor allerede flere maskiner i huset, som vi har købt gennem Eltraco. Vi oplever altid et højt serviceniveau fra Eltracos side, herunder de teknikere, der kommer I huset,” uddyber Pia Hausager.