Strømbeskyttelse til hospitaler og plejesektoren

Teknologien har radikalt ændret sundhedsvæsenet, og denne teknologi er afhængig af kontinuerlig forsyning af ren strøm. Ved strømproblemer og -afbrydelser er levering af pleje, datasikkerhed – og potentielt patienters liv – i fare.

Strømbeskyttelse fra Eaton er designet til at understøtte sundhedssektoren med integrerede løsninger til både patientpleje og hospitalers it-afdelinger. Vi vil her præsentere dig for nogle af vores løsninger til hospitalers IT-udstyr:

Eaton 9PX UPS – Energieffektiv strømbeskyttelse til hospitalers IT-rum og -infrastruktur. 9PX er den perfekte UPS, når der er fokus på energiomkostninger og fremtidssikrede løsninger.

Eaton 9SX UPS – Strømbeskyttelse til en overkommelig pris, som samtidig tilbyder høj tilgængelighed og fleksibel installation til medicinsk it-infrastruktur.

Eaton Rack PDU – Et komplet udvalg af strømskinner til rack-skabe (PDU’er) fra simpel strømfordeling til avanceret overvågning og kontrol i hospitalers IT-miljøer.

Tripp Lite Serverracks og -skabe – Eatons førsteklasses gulv- og vægmonterede serverracks og -skabe organiserer og sikrer it-udstyr til hospitaler.

Eaton Gigabit Network Card – Netværkskort med UL 2900-2-2 certificering til cybersikkerhed.

VPM software – Giver brugere værktøjer til at overvåge deres strømenhederne i IT-miljøer – inklusive alle PDU’er og UPS’er.

Connected Warranty +1 +3 – Vi tilbyder en flådestyringsservice, der fjernadministreres af eksperter, og garanterer udstyret i yderligere ét eller tre år, samt Cybersikker overvågning for at maksimere et systems oppetid.

Hvis du vil vide mere, så tag fat i din distributør eller kontakt os direkte.