Vi skabte forbindelse til overvågning af energiforbrug i real time

Med en Connected løsning fra Wireless Logic Nordic kan Energy Team nu tilbyde døgnovervågning i real time af el-, vand-, og gasforbrug hos private, virksomheder og kommuner i hele landet. Med den nye løsning kan Energy Team spotte et overforbrug af f.eks. vand, som kan skyldes utætheder eller andre fejl i energisystemet og med en hurtig indsats og udbedring af fejlen sikre store besparelser for deres kunder.

Sikker og stabil dataforbindelse til forbrugsmåling i real time

Energy Team er specialister i at kortlægge, reducere og optimere energiforbruget hos private og erhverv.

Efter at have testet flere forskellige løsninger, kontaktede virksomheden Wireless Logic Nordic med et ønske om at kunne tilbyde deres kunder real time døgnovervågning og optimering af deres energiforbrug. Løsningen skulle indeholde en mobil, sikker og stabil dataforbindelse, der nemt og hurtigt kunne tilsluttes kundens energisystem. Den mobile dataforbindelse var et krav i forhold til virksomhedens *mobile kuffert, og en sikker og stabil dataforbindelse er helt afgørende for at kunne foretage målinger i real time.

Udover løsningen, så var det også vigtigt for Energy Team med en aftale om fremadrettet hurtig og kvalificeret support.

Connected løsning med router og aktiv dataforbindelse

Illustration af fjernaflæsnings setup

Direktør hos Energy Team, Thor Hilbrechtudtaler:

”Connected løsningen har givet os ro i sindet. Vi har stor tiltro til teamet bag og især ros til deres supportteam, der hurtigt hjælper os med opsætning af routerne”.

Energy Team valgte at gå videre med Connected løsningen fra Wireless Logic Nordic af flere grunde. Dels kan løsningen tilpasses præcis til kundens behov, og dels er Connected en brugervenlig løsning, der nemt og hurtigt kan tilsluttes kundens energisystem. Energy Team modtog en router med en aktiv dataforbindelse, som blot skulle tilsluttes strøm. Herpå kan Energy Team påbegynde døgnovervågning og målinger i real time.

Wireless Logic Nordic supporterer og tilpasser nemt og hurtigt løsningen i forhold til kundens varierende behov for data.

Læs mere om Connected løsninger

Udrulning af løsningen i hele landet

Med Connected løsningen og en stabil dataforbindelse kan Energy Team påbegynde en udrulning af deres services indenfor overvågning og optimering af energiforbruget hos private, virksomheder og kommuner i hele landet. Samtidig kan Energy Team forsætte udviklingen af deres platform, da en trådløs dataforbindelse nu gør det muligt at opsætte løsningen i forhold til flere parametre og flere steder i landet.

Med en Connected løsning og data i real time har forbrugeren også selv mulighed for at aflæse energiforbruget – noget der tidligere var forbeholdt teknikere og specialister – og gøre opmærksom på et evt. afvigende forbrug. Det har, i flere tilfælde, sparet virksomheder for store beløb f.eks. ved afvigende vandforbrug på grund af utætte rør eller et toilet, der løber.

Kort om Energy Team

Energy Team hjælper udlejere, ejedomsudviklere, kommuner og virksomheder med overvågning og optimering af deres energiforbrug. Bag virksomheden er mere 30 års HVAC* brancheerfaring indenfor rådgivning, IT og el-installationer.

Læs mere om Energy Team

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

*HVAC: Heating, Ventilation, and AirCon

* Energy Team kuffert: Energy Team har udviklet en kuffertløsning med indbygget gateway og trådløs internetopkobling, som gør det muligt at aflæse kundens energiforbrug i real time. Kunden får de nødvendige informationer og kan hurtigt konstatere et evt. overforbrug.