Opnå bedre cybersikkerhed med branchens første dobbelte UL- og IEC-produktcertificeringer

Nu er de første UPS-enheder, der overholder både UL- og IEC- cybersikkerhedsstandarderne, på markedet. Det er power management-virksomheden Eaton, som står bag.

Analytikere forudser, at 41,6 milliarder tilsluttede enheder i 2025 vil generere 79,4 zettabyte data, som skal vedligeholdes og behandles (kilde: IDC). Den hurtige udvikling inden for Industrial Internet of Things (IIoT) øger behovet for en fælles global cybersikkerhedsstandard for sikker strøm.

For at imødekomme udviklingen udvider Eaton igen – som de første i branchen – sit cybersikkerhedsprogram med IEC-cybersikkerheds-certificeringer til deres Gigabit-netværkskort og Industrial Gateway-kort. Begge overholder UL-cybersikkerhedsstandarder til avanceret netværksbeskyttelse af UPS-enheder.

“For at fremme IIoT-sikkerhed i en stadig mere elektrificeret og forbundet verden er det vigtigt, at industrier og organisationer, der arbejder med standardisering, adresserer fælles globale cybersikkerhedsstandarder. Netop derfor samarbejder vi med UL og IEC,” udtaler Frank Jakobsen, Senior Representative hos Eaton Danmark.

Gigabit-netværkskortet var den første UPS-netværksforbindelsesenhed, der opfyldte UL-standarden. Nu er Gigabit-netværkskortet og Industrial Gateway-kortet også certificeret i henhold til IEC 62443-4-2-standarden. Disse Eaton-teknologier gør det nemt at forbinde enfasede og trefasede UPS-anlæg, mens de samtidig giver cybersikkerhedsbeskyttelse til strømforsyningen i kommercielle bygninger, industrianlæg og store datacentre.

Læs mere om Eatons tilgang til cybersikkerhed.

Om Eaton 
Hos Eaton får vi det, der betyder noget, til at fungere. Vores energieffektive løsninger hjælper vores kunder med at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Vi arbejder målrettet for at forbedre livskvaliteten og miljøet gennem brug af power management-teknologier og -tjenester. Eaton har ca. 101.000 ansatte på verdensplan og sælger produkter til kunder i flere end 175 lande. Eaton havde i 2019 en omsætning på 21,4 milliarder USD. Se flere oplysninger på Eaton.com.

For yderligere oplysninger, kontakt Jette Grønberg på 40 94 72 97 eller jettegronberg@eaton.com