ODU-MAC ZERO belønnet med 2018 German Design Award – hi-17 nyhed

Et af de nyeste produkter på ODU’s program af forbindelsesteknik er ODU-MAC ZERO. Den ergonomiske version af koncernens industrielle, hybride og ekstremt fleksible ODU-MAC program af konnektorer har netop modtaget den prestigefyldte German Design Award, 2018

 

Normalt skulle man tro, at tysk industri tænder på ”quadratisch, praktisch, gut” uanset, om talen går på chokolade eller industriprodukter. Tyskerne – og især den tyske industri – har en forkærlighed for praktisk anvendelige og funktionelle produkter, mens design er noget, man overlader til mere kunstnerisk funderede nationer. Og så alligevel: Kan man kombinere det funktionelle med det innovative, økonomiske og ergonomisk smukke, ja, så kan man sagtens vinde tysk industris hjerte.

Der er så netop, hvad ODU har præsteret med virksomhedens ODU-MAC ZERO konnektorprodukter, der er ganske nye i ODU-koncernens program. En jury fra tysk industri, som hvert år vurderer og belønner banebrydende produkter, producenter, projekter og designere inden for både tysk og international industri, har netop tildelt ODU-MAC ZERO prisen: 2018 German Design Award.

Det er en pris, som ODU naturligvis er meget stolte af. ODU-MAC ZERO er en nytænkning af ODU-MAC forbindelsesteknikken af modulære hybride konnektorer, som har været rygraden i ODU-koncernen industrielle program – og en yderst populær løsning – i årtier. De modulære hybridkonnektorer kan konfigureres til at inkludere power, signaler, high-speed standarder, coaksialforbindelser og sågar også luft og væsker efter kundespecifikation i samme konnektorhus – og endda i små styktal til en konkurrencedygtig pris.

ODU-MAC ZERO fungerer fint i de industrielle miljøer, men er primært tiltænkt de lettere applikationer, hvor den industrielle og hybride funktionalitet kan parres med et ergonomisk og let design. Da ODU-MAC ZERO er udført uden brug af nogen form for magnetiske materialer, kan serien af konnektorer anvendes i kritiske, medicinske applikationer som MR-scannere, hvor magnetiske emner er bandlyst.

Samtidigt er ODU-MAC ZERO udført i en yderst ”håndvenlig” og afglattet udformning af huset, hvad der gør konnektorerne appetitlige at se på i ikke-industrielle miljøer. Den glatte udformning letter også rengøring af de prisbelønnede konnektorer i den nye serie.

 

Der er flere oplysninger om ODU-MAC ZERO på ODU’s website under: http://www.odu-connectors.com/products-solutions/modular-connectors/odu-mac-white-line/