Nordcad Systems A/S

Nordcad er: Årets forretningspartner 2015

Cadence uddeler igen i år fornem pris til Nordcad Systems A/S

Det er en meget stor ære for Nordcad at blive udnævnt til ’Business Partner of the Year’. Som én ud af 23 distributører på verdensplan, har Cadence Design Systems, Inc. valgt den danske channel partner som sidste års bedste forretningspartner.

Den 10. januar 2016 var Nordcad repræsenteret med Ole Ejlersen (CTO) og Arvid Thorndahl (CEO) til det årlige kick-off møde ved Cadence i USA. Cadence uddeler hvert år nogle få prestigefyldte priser til deres channel partnere, og denne gang var det en stolt Ole Ejlersen, der tog imod den flotte pris.

overrækkelse              pladen_cadence_partner_of_the_year_2015

Nordcad til stor hjælp for Cadence

’Business Partner of the Year’ gives på baggrund af den ekstraordinære indsats, som Nordcad har gjort både på marketingfronten, samt feedback i et stort betaprogram til Cadence. Herudover har Cadence også taget godt imod den respons, som Nordcad har givet i forbindelse med test af forskellige nye værktøjer. Værktøjer, som kommer til stor glæde for både danske og internationale kunder verden over i den nærmeste fremtid.

De seneste år har Nordcad desuden haft stort fokus på implementering og effektivisering af hardware design flow hos kunder. Således har vi installeret over 60 databaseløsninger, hvor flere er direkte koblet til kundernes PLM system.

Andet år i træk med prisoverrækkelse

Så sent som i 2014 modtog Nordcad også en prestigefyldt pris fra Cadence, da udnævnelsen af ’Cadence Technical Partner of the Year’ fandt sted. Arvid Thorndahl udtaler herom: ”Generelt har Danmark et meget højt niveau i den globale elektronikindustri, og hos Nordcad er det vores mål at tilbyde danske virksomheder den bedste teknologiske platform til elektronikdesign, samt at øge hardwaredesignerenes kompetenceniveau. Dette resulterende i en hurtig og sikker designfase.”

Det meget tætte samarbejde mellem Cadence, Nordcad og kunderne var udslagsgivende for at ’Technical Partner of the Year’ udnævnelsen i 2014 gik til Nordcad.

Du kan læse hele nyheden her.