Nem signal overvågning med Anritsu

 

Overvågning af mobilsignaler fra fængsel
Overvågning af mobilsignaler fra fængsel

 

Anritsu ​​MS27101A Remote Spectrum Monitor er det nyeste værktøj til at opfange interferens signaler. Sammen med Anritsus Vision™ software er det muligt at opnå en meget nøjagtig remote løsning til f.eks. offentlige myndigheder eller universitets forskere der ønsker at identificere interferensmønstre, se på spektrum historikken, geo-lokalisere kilderne til interferens signalerne og identificere ulovlige eller ikke-licenseret signal aktivitet.

MS27101A er i stand til at scanne ved hastigheder på op til 24 GHz/s, hvilket muliggør opsamling af intermitterende signaler, herunder periodiske eller transient transmissioner samt korte pulsede signaler. Stort dynamikområde på over 106 dB normaliseret til 1 Hz BW, 20 MHz IF båndbredde og høj følsomhed gør MS27101A til et pålideligt instrument til overvågning af små signaler. Strømforbruget er typisk mindre end 11 watt, hvilket gør det muligt for MS27101A at være drevet af solceller på fjerntliggende steder.

Half-rack monitor

Med Vision™ softwaren og tre eller flere MS27101A er det muligt at geo-lokalisere interessante signaler og optage dem. Via softwaren kan alle disse monitorer styres individuelt og også firmware opgraderes, så man ikke behøver fysisk adgang til monitorerne. Softwaren, som kører på en PC eller server kommunikere med hver MS27101A via gigabit Ethernet eller USB mobilmodem.

Med den indbyggede webbrowser kan man, hvis man har rettigheder til det, få adgang til MS27101A. Dette giver brugere fuld adgang uanset hvor i verden de befinder sig.

Derudover har Anritsu deres MS27102A, som er IP67-klassificeret og designet til udendørs brug:

IP67-klassificeret monitor

 

MS27103A er specielt designet til identificere og lokalisere forstyrrende signaler, så mobilfirmaer, DAS operatører og operatører af land mobil netværk kan handle hurtigt og beskytte deres netværk og opretholde datakapaciteten.

Andre anvendelse områder:

  • Informere frekvenspolitiet – akkumulere historiske spektrum data for at kunne bestemme hvor meget uddelte frekvensbånd bliver brugt eller overbrugt
  • Monitorere fængsler for uautoriserede mobil opkald
  • Monitorere grænser, lufthavne og andre følsomme områder
  • Jernbaner – monitorere frekvenser til potentielle forstyrrelser af Positive Train Control (PTC)
  • Interferens overvågning på store steder såsom stadioner, indkøbscentre og lignende
  • Indendørs overvågning (Rådhus, ambassader og andre følsomme steder)

 

 

For mere information kontakt Nortelco Electronics på 48 1775 00 eller på elektronik@nortelco.dk