Kompakte stik med et innovativt kontaktsystem

Phoenix Contact og ept lancerede på sidste års electronica messe for første gang en serie af robuste board-to-board stik med 0,8 mm deling. Disse stik er udstyret med en ny type kontaktsystem, som overholder de høje krav til industrielle printkorttilslutninger.

Med kontakter på begge sider garanterer ScaleX en langvarig, stabil elektromekanisk forbindelse, selv ved stød eller vibration. Samtidig viser princippet høj tolerance for stik, som er placeret forskelligt på grund af montage. Derudover forebygger isolationshusets geometri forkert tilslutning af stikkene.

På electronica præsenterede Phoenix Contact og ept skærmede versioner med 12, 20, 32, 52 og 80 poler. Den lukkede skærmning sikrer en høj elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) og er derfor ideelt egnet til fejlfri dataoverførsel med high-speed ydelse op til 16 Gbps. Begge leverandører fuldender i fremtiden deres produktserier FINEPITCH 0,8 (Phoenix Contact) og Zero8 (ept) med skærmede og uskærmede varianter til en stakhøjde på 20 mm samt vinklede varianter.

Se flere fordele på den særlige FINEPITCH hjemmeside.

Læs mere om board-to-board stik