Elma Instruments A/S

Instrumentbogen 2018-2019

Danmarks mest kendte instrumentkatalog er nu kommet i en ny og endnu større udgave på hele 272 sider. Instrumentbogen 2018-2019, som er den 18. udgave i rækken af det populære test- og måleudstyrskatalog, fra Elma Instruments A/S.

Elma Instruments er inde i en positiv udvikling med vækst, mange nye produkter og nye leverandører. Derfor er det endnu en gang blevet nødvendigt med et komplet nyt katalog – Instrumentbogen 2018/2019. Det betyder, at der sædvanen tro præsenteres mange nye og spændende instrumenter. Blandt de mange nyheder kan bl.a. fremhæves den nye serie af Elma laser afstandsmålere samt grønne linje- og krydslasere. Ligeledes markedsfører vi nu et stort udvalg af overvågningskameraer og små body kameraer for brug af bl.a. politi-, vagt- og kontrol medarbejdere.

Elma Instruments A/S tilbyder branchens absolut bedste og bredeste program inden for test- og måleudstyr til bl.a. el-, energi-, VVS-, termograferings, tele/data, ventilation og vandlækagesøgning. Med Instrumentbogen har den professionelle håndværker/tekniker det fulde overblik over det aktuelle sortiment fra en lang række af verdens førende producenter.

Kataloget kan gratis rekvireres hos Elma Instruments A/S på telefon

70 22 10 00 eller på http://www.elma.dk