CORE-emt A/S

Et nyt år begynder med nye Pick & Place maskiner

To YAMAHA YSM20r pick & place maskiner | CORE-emt

I Motala, Sverige, findes Europas ældste fabrikant af ’Low Noise Block down-converters’ (LNB) til det globale satellitmarked; Swedish Microwave (SMW).

SMW begynder året 2020 med at opgradere deres SMT-produktionslinje, for at kunne holde trit med de nyeste LNB-produktionskrav hvor øget kapacitet, sporbarhed, mindre vedligehold og tidsbesparende arbejdsgange for operatørerne er vigtige faktorer.

Derfor har SMW investeret i 2 nye YAMAHA YSM20r Pick & Place-maskiner for at opretholde den bedste ’performance-price ratio’ på LNB-markedet.

”Hos SMW betragter vi vores nye YAMAHA Pick & Place-maskiner som en investering i en fremtidssikret løsning, fordi vi ikke fra dag ét vil presse maskinerne til deres yderste grænser. Fx kan de opsamle mindre komponenter end dem vi bruger i vores produktion i dag.” forklarer Robert Johansson, indkøbschef & partner ved Swedish Microwave.

Swedish Microwave produktionen i Motala | CORE-emt
Robert Johansson står ved siden af de, nu snart, tidligere Pick & Place maskiner i Swedish Microwave produktionen i Motala

Det er for os en ’win-win’ investering

Kunderne hos SMW vil især mærke, at de nye Pick & Place maskiner har plads til at opsætte flere komponent-feedere på én gang. Det vil forbedre produktionstiderne og derved også leveringstiderne hos SMW.

”Udover den tidsbesparende faktor, vil vores operatører nyde godt af den nye software interface der fx har funktionen ’smart setup software’ som kan eliminere menneskelige fejl ved setup til et nyt job. Endvidere vil setup nu have mere ergonomiske arbejdsgange, der vil lette arbejdet for operatøren sammenlignet med tidligere arbejdsgange” fortæller Robert.

”Vi glæder os til at give både kunder og SMW-operatørerne bedre betingelser. Derfor ser vi virkelig dette som en win-win investering” forklarer Robert.

 

Et brand skift der giver mening

”Ikke alene matcher YAMAHA-maskinløsningen SMW’s krav, men vores beslutning om at skifte brand bunder også I vores 6 år lange samarbejde med YAMAHA-leverandøren CORE-emt. De har vist at de er tilgængelige og vi har fået hurtig support på vores eksisterende udstyr. Det vægter vi højt.” slutter Robert.

Efter grundig træning af SMW-operatører i uge 4 hos CORE-emt i Aars, på kundens egne nye Pick & Place maskiner, vil maskinerne blive pakket, sendt og installeret hos SMW i uge 6.

Mere information om SMW og deres unikke ’alt i ét hus’ LNB koncept med R&D, produktion, test, salg og support fra eget hovedkontor i Sverige; http://www.smw.se