CORE-emt A/S

EOT messen & 10-års jubilæum efter ferien | Ferielukket i uge 29 + 30

CORE-emt summer greeting 2021

Efter et travlt forår er sommeren over os, men inden vi lukker pc´en ned og nyder en velfortjent sommerferie, vil vi gerne her i CORE-emt benytte lejligheden til at takke alle nye såvel eksisterende kunder for den store tillid I viser os.

CORE-emt jubilæum Vi er glade for at der er så meget gang i elektronikbranchen. Vores kunders succes afspejles i alle de produktionsmaskiner og -udstyr, vi har haft den ære at levere og installere hos nye såvel som eksisterende kunder i første halvdel af 2021. Vi glæder os til et forhåbentligt lige så travlt forår og vinter.

Som de fleste af jer ved skydes EOT messen i Herning af med lidt forsinkelse i år, nemlig fra den 31. August til 2. september. Det falder sammen med at CORE-emt kan fejre 10-års jubilæum den 1. september, og vi glæder os rigtigt meget til at byde jer alle velkomne på vores stand – som i år er endnu større.

Hele CORE-emt teamet håber i alle får en rigtig velfortjent sommerferie.

Steen Haugbølle
CORE-emt A/S

 

Vi holder sommerferielukket i uge 29 og 30

Hvis du har brug for vores hjælp, når vi har sommerferielukket i uge 28 og 29, har vi selvfølgelig en åben telefonlinje i tilfælde af en maskine nødsituation der kræver øjeblikkelig assistance fra vores serviceteam.

CORE-emt’s nødtelefon: 30 17 82 15