Elektroniske sikringer til 48 V belastninger

Med de nye PTCB 1-kanals elektroniske sikringer fra Phoenix Contact kan belastninger med en forsyningsspænding på 48 V DC nu beskyttes elektronisk.

De elektroniske sikringer i PTCB-serien kan hurtigt og nemt integreres i potentialefordelingen og kombineres med standard rækkeklemmetilbehør. Bredden på 6,2 mm passer til rækkeklemmeprogrammet og sparer vigtig plads på DIN-skinnen. De elektroniske sikringer fås med en fast nominel værdi på 2 A eller med justerbar nominel spænding fra 1 til 6 A. Det betyder, at den nominelle strøm kan tilpasses til applikationen, og lageromkostninger kan reduceres. LED’erne på fronten med intuitive trafiklysfarver og en jordpotentialfri signalkontakt gør status for applikationen tydelig for brugeren både lokalt og på afstand. Det gør det lettere at opdage fejl og hjælper med præcis fejlfinding. Udløsekarakteristikken i flere trin med dynamisk kortslutningsdetektering er optimeret til indkobling af forskellige belastninger.

PTCB elektroniksikringerne kan kombineres med 48 V DC QUINT eller Trio Power strømforsyning fra Phoenix Contact for at skabe et pålideligt 48 V DC-koncept.

 

Mere information på vores hjemmeside