EKTOS deltager i E-24 i Odense og Digital Tech Summit i København

EKTOS er super glade for at annoncere, at vi deltager i yderligere to store begivenheder i år: E-24 i Odense og Digital Tech Summit i København.

E-24, Danmarks største elektronikmesse, afholdes fra 3.-5. september i Odense Congress Center. Denne top-begivenhed samler hele den danske elektronikindustri og fremviser det nyeste fremskridt og udvikling.

Deltagerne får mulighed for at opleve produkter og maskiner på nært hold, udforske spændende ny udvikling, deltage i engagerende præsentationer og netværke med branchefolk. Begivenheden tilbyder en omfattende tour-de-force fra design og udvikling til test og produktion og fremhæver også det levende startup-miljø inden for den danske elektronikindustri.

Du kan allerede nu registrere dig her til E-24 – sæt datoen i din kalender.

Efter E-24 vil EKTOS tage til København for Digital Tech Summit, som finder sted fra 30.-31. oktober. Denne begivenhed er Danmarks største dybteknologiske konference og udstilling og fungerer som et unikt årligt mødested for forskere og deres industripartnere.

Denne Summit tilvejebringer en platform til at udforske nye digitale teknologier og tendenser og til at diskutere, hvordan denne innovation løbende omformer samfund og brancher. Deltagerne får indsigt i akademiske forskningsmiljøer og deres industrielle samarbejder. Danske startups vil også være til stede for at møde nøgle-interessenter, herunder politikere og branche-repræsentanter.

EKTOS ser frem til at dele ud af vores ekspertise og skabe flere relationer i teknologilandskabet ved begge begivenheder. Vi opfordrer kunder, partnere og branchekolleger til at deltage. Oplev hvordan EKTOS omkostningseffektivt bringer innovative ideer til markedet.

Hold øje med flere opdateringer fra vores side om disse spændende events og andre arrangementer, som EKTOS deltager i i 2024.