Datastik: vælg et specifikt stik til en specifik applikation

Kravene til tilslutningsteknologi stiger konstant, og Phoenix Contact udvikler hele tiden sit program af kommunikationsinterfaces og teknologier til fremtiden, f.eks. Single Pair Ethernet. Dataoverførslens kvalitet afhænger af samarbejdet mellem kabler og stik, så det er afgørende at vælge det rigtige datastik til din applikation. Og mulighederne er mange – der er et væld af stik at vælge imellem, og de er tilpasset til de forskellige applikationsområder, hvor der er behov for en pålidelig og driftsstabil dataoverførsel, f.eks.:

Industriel automation:

Datastik skal være enkle at montere, og de skal kunne modstå stød og vibrationer fra barske industrielle miljøer. Pålidelige datastik = øget effektivitet samt holdbar og stabil dataoverførsel.

Bygningsautomation:

Standard stikforbindelser giver hurtig og enkel kommunikation mellem bygningssystemerne, f.eks. overvågningsudstyr og sensorer.

Vedvarende energi:

Datastik håndterer effektoverførsel, distribution og lagring af energi fra f.eks. vindmøller og solcelleanlæg.

E-mobility og infrastruktur:

Datastik kan netværke og automatisere ladeinfrastruktur på en smart måde, f.eks. i ladestandere derhjemme, langs motorvejen eller ved et indkøbscenter.

Se mere information og få overblikket over datastik