Datastik til alle komponentinterfaces

Phoenix Contact udvikler konstant sit program af datastik til pålidelig kommunikation. Med udvidelsen af produktprogrammet omfatter programmet både etablerede datastik som D-SUB og nye datastik til RJ45, USB, HDMI, coax- og lysledertilslutninger og Single Pair Ethernet.

Med et stort udvalg af designs, kodninger og pin tildelinger tilbyder Phoenix Contact en konsekvent løsning til kobber- eller lyslederkabling. RJ45 programmet omfatter både varianter til anvendelse i kontor- og bygningsapplikationer og produkter, som muliggør pålidelig dataoverførsel i industriområder.

Særligt fokus er der lagt på udviklingen af nye løsninger til Single Pair Ethernet (SPE). IP20 programmet til omfatter færdigsamlede pacthkabler i forskellige længder samt kompakte komponenttilslutninger til reflow lodningsprocesser i forskellige design. Det nyeste medlem af familien er et stik, der er designet til fieldmontage med IDC skæreklemmetilslutning. Det IP-beskyttede program i M8 omfatter også formonterede patchkabler med forskellige kabeltyper til forskellige applikationer og komponenttilslutninger i standard M8 design.

Alle stik fra Phoenix Contact er ideelle til pålidelig og holdbar komponentkommunikation. Produkternes kvalitet bekræftes af laboratorietest, som går ud over standardkrav, samt og internationale godkendelser.

Mere om banebrydende datastik