Altoo har indgået kontrakt med Power Standards Lab (PSL) som forhandler

Power Standards Lab er allerede et bredt kendt firma indenfor overvågning af el nettet med power analysatoren, PQube Classic og 3/3e. Deres ekspertise er indenfor overvågning af el nettet heriblandt forsyning til industrimaskiner, lufthavne, olieplatforme, vindturbiner, MRI skannere og datacentre med mere.

Deres lille og kompakte PQube – Power analysator kan både måle strøm og spænding, frekvens, ledningsbåren emission, spændings drops, flicker, samt temperatur, fugtighed og vibrationer.

Det opsamlede data kan gemmes i den interne hukommelse eller via SD kort/USB og efterfølgende udlæses. Det er muligt at få tilsendt mails med dagens data-logning (graf/liste data) eller via pre-definerede trigger konditioner blive advaret på mail, hvis der skulle ske uforudsete hændelser.

 

PQube 3 og 3e kommer med henholdsvis 8 eller 14 strømkanaler og prisen starter fra er kr. 22125.

 

Se et verdenskort for PQube installationer

 

Om Altoo Measurement Science ApS

Altoo er en nordeuropæisk ekspert i måleløsninger. Altoo bygger på fundamentet af Keysight Technologies måleudstyr og teknologi.

Vores mission er at give ingeniører, forskere og teknikere de bedst tilpassede måleløsninger for at hjælpe dem til at måle, teste og validere udførelsen af deres elektroniske, trådløse og foton baserede produkter. Vi stræber efter at udmærke os i tre områder:

1) Måle ekspertise. Altoo’s medarbejdere har over 90 års erfaring i test og måle industrien og en stærk international diversificeret baggrund og netværk.
2) Leverandør af applikations specifikke løsninger. Altoo har et stærk og voksende partner netværk, der supplerer Keysight’s portefølje af måleløsninger og tjenester. Der muliggør levering af komplette applikations løsninger.
3) Hurtig respons og nærhed. Vores medarbejdere er placeret på tværs af Danmark for at sikre nærhed og mulighed for at nå ud og supportere vores kunder med kort varsel.

Besøg vores nye hjemmeside.