Abonnementsfri ladestandere til elbiler i hele landet

Base2Charge tilbyder hurtig, nem og abonnementsfri ladestandere til elbiler. Med hjælp fra Wireless Logic Nordic er ladestanderne blevet udstyret med en løsning, der sikrer en optimal og sikker forbindelse mellem ladestander og virksomhedens backend-system. Base2Charge har adgang til Wireless Logic SIM-management platform – hvor de har det fulde overblik og b.la. også kan aktivere SIM-kort, administrere og monitorere forbruget for hver enkelt ladestander.

Søgen efter abonnementsfri ladestandere

Teamet bag Base2Charge blev for nogle år siden opmærksom på en udfordring i forhold til opladning af virksomhedens og medarbejdernes el-biler. Langt de fleste landestandere rundt omkring i landet var baseret på abonnementsløsninger, som gjorde det besværligt og dyrt at oplade elbiler – noget der burde være nemt, hurtigt og uden bindinger.

Med ønsket om skabe nem, hurtig, økonomisk og abonnementsfri adgang til ladestandere rundt omkring i landet samt at bidrage til grøn omstilling, blev Base2Charge stiftet i 2020. Til udvikling af virksomhedens produkter og målrettede mission var der behov for en sikker og stabil forbindelse mellem ladestander og backend-systemet samt muligheden for nem og hurtig betaling med bl.a. MobilePay direkte ved standeren. Base2Charge kontaktede Wireless Logic for at få hjælp til en sikker og stabil SIM-kort-løsning.

Lukket netværk og administration via SIM-management platform

CEO hos Base2Charge, John Nyhøj Kristensen, fortæller om samarbejdet med Wireless Logic

”Vores samarbejde med Wireless Logic Nordic bygger på forståelse, fleksibilitet og kvalitet med stor begejstring for, hvordan de håndterer samarbejdet. Vi er endnu engang blevet bekræftet i, at Wireless Logic Nordic er den rette IoT Connectivity partner for os”.

Anbefalingen fra Wireless Logic blev en løsning med et lukket netværk, der sikrer optimal og sikker kommunikation mellem ladestander og backend-system, og som kan administreres via en SIM-management platform med mulighed for selv at administrere SIM-kortet. Det vil sige, at Base2Charge ved opsætning af nye ladestandere, selv kan aktivere og administrere nye SIM-kort og monitorere forbrug pr. SIM-kort og herved spotte et eventuelt overforbrug.

SIM-kort løsningen sikrer forbindelsen mellem hver enkelt ladestander og virksomhedens backend-system. Base2Charge kan fjernstyre og betjene hver enkelt ladestander og samtidig tilbyde brugerne muligheden for at betale med bl.a. Mobile Pay.

Læs mere om Wireless Logics SIM-management løsning her.

Abonnementsfri ladestandere er klar til hele landet

Med et lukket netværk, en sikker og stabil forbindelse og muligheden for betaling pr. opladning, via blandet andet MobilePay, kan Base2Charge tilbyde deres koncept til virksomheder, kommuner og foreninger i hele landet. Ejeren af ladestanderen fastsætter selv prisen på strømmen, og kan forvente sin investering tilbagebetalt efter 1-2 år. Det lukkede netværk giver Base2Charge mulighed for en sikker remote styring af ladestanderne.

Ladestanderne tjenes hjem

Base2Charge tilbyder egen-produceret ladestandere til elbiler. Modsat andre udbydere af ladestandere tilbydes brugerbetalt opladning uden abonnement. Køberen af ladestanderen betaler et engangsbeløb og vælger selv, hvad strømmen skal koste for brugerne. Det giver ejeren af standen mulighed for en kort tilbagebetalingstid på kun 1-2 år. Ladestanderne kan leveres med logo og eget design.

Læs mere om Base2Charge