Wise Choice takker for en god messe

Glædeligt møde med branchen på årets elektronikmesse i Odense!

Årets elektronikmesse E-22 var den første messe, som Wise Choice Consulting ApS har været deltaget på siden opstarten i 2019.

“To år er lang tid at vente som ny virksomhed, inden man har muligheden for at vise frem på en messe. Så jeg havde store forventninger til E-22. De blev heldigvis indfriet, og vi mødte stor interesse for vores services, og gik stolte hjem med mange nye kontakter i lommen. Vi fik virkelig vist flaget, så endnu flere i branchen nu ved, hvem vi er, og hvad vi står for”, udtaler en stolt Steen K. Grøndahl, CEO i Wise Choice.

Over de tre dage kom mange kendte såvel som nye ansigter forbi Wise-standen for at hilse på, og for at høre mere om serviceydelserne. Et stort hit var blandt andet den helt nye service, Footprint design, som netop er blevet lanceret.

Ann Gitte Hyldborg, Sales & Marketing Director i Wise Choice, var på messen alle tre dage, og medgiver at målet med deltagelsen blev indfriet:

“Som et forholdsvist nyt konsulenthus i branchen, var vores mål med at deltage på E-22, blandt andet at få spredt budskabet om, at vi er meget mere end bare et PCB bureau. Vi fik fortalt og vist, at vi også tilbyder simulering, design konvertering og senest også footprint design. Nu glæder vi os til at mødes med de leads, vi fik på messen, og starte nogen nye og spændende samarbejder op.”