WAGO Pro 2 strømforsyning

WAGO Pro 2 strømforsyningen med enheder fra 120 til 960 W sætter nye mål for industrikommu-nikation og parameterisering. De kan forbindes til både en PLC- og IoT-gateway ved hjælp af et indkliknings kommunikationsmodul (nu IO-Link og ETHERNET-baserede protokoller såsom Modbus TCP, Ethernet IP, PROFINET i fremtiden). Dette udvalg af standardiserede protokoller sikrer bekvem og driftsikker integration i den relevante infrastruktur.

“Lang levetid, maksimal effektivitet og minimal installationsstørrelse betyder maksimal reduktion af driftsomkostningerne – det er de direkte fordele for vores kunder og for systemoperatører fra allerfør-ste dag”, siger Klaus Böhmer, Manager, Interface Electronics Business Unit hos WAGO.

Data fra WAGO Pro 2 strømforsyningsenheden (PSU) kan gemmes og analyseres i forbindelse med energioptimering, den centrale PLC kan frakoble distribuerede PSU’er i dele af systemet ved hjælp af et hardwaresignal eller en buskommando for at aktivere standby tilstand, der sparer energi – og med enhedens overvågningsfuktioner kan den levere oplysninger om aktuel strømforsyning eller data for tilsluttet belastning samt signalfejl, der giver gnidningsløs apllikationsovervågning. Disse statusop-lysninger, der kan hentes af controlleren til enhver tid, fjerner behovet for at kontrollere udgangseffek-ten manuelt og muliggør rettidig vedligeholdelse af strømforsyningen og alle tilsluttede belastninger.

Disse slanke strømforsyninger kombinerer utrolig styrke med fremragende effektivitet, der kræver mindre plads og genererer mindre varme i styreskabet. Pro 2 kan prale af en virkningsgrad på op til 96,3 procent. Kombinationen af yderst effektiv strømelektronik og digital styring gør det muligt at spare energi og driftsomkostninger, mens man samtidig reducerer CO2-udledningen.
Den højtydende TopBoost eller PowerBoost garanterer maksimal systemoppetid. PSU’erne er forsy-net med et fleksibelt interface, og de er klar til alle applikationskrav. Ved behov kan parametre, så-som udgangseffekt og overbelastningsadfærd, let konfigureres ved hjælp af software. TopBoost yder 600 % ekstra udgangsstrøm, der muliggør sikring i op til 15 ms sammenlignet med konventionel-le kredsløbsafbrydere. PowerBoost leverer 150 % udgangsstrøm ekstra i 5 sekunder, der giver en overlegen reservestrøm og fjerner behovet for overdimensionerede strømforsyninger og dertil høren-de omkostninger.

“Elektronisk sikring”-funktionen er en interessant konfigurationsmulighed. Med den kan brugerne drift-sikkert slukke for udgangen, når en overbelastningsgrænse overskrides efter en forud defineret tid.

 

Om WAGO
WAGO-koncernen er en international, standardangivende leverandør af elektrisk forbindelsesmateriel, automation samt elektroniske interface-produkter og løsninger. Den familieejede virksomhed er ver-densførende inden for forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi. WAGO er fortsat med at vokse siden etableringen i 1951 og har nu en arbejdsstyrke globalt på over 8.500, og omkring 3.900 af dem arbejder i Tyskland på hovedkontoret i Minden (Nordrhein-Westfalen) og i Sondershausen (Thüringen). Virksomhedens regnskabstal for 2018 viste en omsætning på EUR 932 mio.

 

WAGO’s nye sortiment af Pro 2 strømforsyninger