WAGO er medlem af Green Building Council Denmark

Antallet af DGNB-certificeringer af nybyggerier er stærkt stigende, men også DGNB-certificering af bygninger i drift, kan sætte ekstra fokus på energi- og bæredygtighedstiltag i den eksisterende bygningsmasse.

WAGO er medlem af Green Building Council Denmark for at sætte fokus på, hvordan vores produkter kan medvirke til at give lavere miljøpåvirkninger og billigere drift og vedligeholdelse i både nybyggeri og bygninger i drift.

Fokus er her på hele livscyklussen for en bygning. Certificeringsystemer som DGNB er et vigtigt redskab til at fremme bæredygtigt byggeri, og de er blevet udviklet til at evaluere bygningers bæredygtighed.

Vores brede sortiment indenfor bygningsautomation til f.eks. energimåling, styring af lys, HVAC og solafskærmning mv anvender åbne og standardiserede protokoller.

Se mere om WAGO bygningsautomation her: https://www.wago.com/dk/bygningsautomation

Derudover sikrer vores WINSTA® installationsstikforbindelser fleksibilitet af elinstallationer i både nybyggeri og bygninger i drift. Netop fleksibilitet af elinstallationer er et af de områder man sikrer ved at anvende WINSTA® installationsstikforbindelser, fordi det er et fremtidssikret og fleksibelt system, som let kan modificeres eller udvides til enhver tid.

På vores website kan du bl.a. se vores Quickguide eller downloade en beskrivelse som kan anvendes i en udbudstekst.

Se mere om WINSTA® her: https://www.wago.com/dk/elektrisk-forbindelsesmateriel/stikforbindelser/winsta