Verdens første: opladningsstik med LED-indikatorer og temperaturmåling

Den nye generation af type 2 Charx connect ladestikkene fra Phoenix Contact tilbyder enkel installation og vedligeholdelse, forbedret sikkerhed og intuitiv betjening til producenter af AC hjemmeopladere og ladestationer.

Med premium varianten får du verdens første type 2 ladestik med integrerede, præcise temperatursensorer. Det forbedrer ladeprocessens sikkerhed ved at afbryde opladningen, hvis der er overophedning og beskytter dermed brugerne mod farer og deres ladestation mod skader.

En anden ny egenskab er farvede LED-indikatorer, der er integreret i beskyttelsesdækslet, som gør det muligt for brugerne at få et hurtigt overblik over ladestatus. LED’erne kontrolleres af ladecontrollerne med pulsbreddemodulation (PWM). Lys, glimt og pulser i alle RGB-farver er muligt. Med denne egenskab kan du konfigurere individuelle signaler for hver status i dit ladepunkt i din virksomheds farver.

Udover premium ladestikket kan du også bestille en basisvariant uden LED-indikator og temperatursensorer. Begge varianter har et modulært systemdesign, der består af ladestikket, beskyttelsesdækslet og tilslutningskabler. Som producent af ladeinfrastruktur giver det dig maksimal fleksibilitet ved installation af dine ladepunkter. Det gør også udskiftning af ladestik i forbindelse med vedligeholdelsesarbejde meget nemmere. Du kan bestille ladestik og beskyttelsesdæksler individuelt eller som et sæt. Ladestikkene fås med 3- eller 3-polede låseaktuatorer.

Den maksimale ladestrøm defineres af valget af ledningssæt (sælges separat), som reducerer antallet af forskellige varianter af ladestik og reducerer lageromkostninger væsentligt.

 

Mere om Charx