Velkommen til Karsten Damm og Niklas Peinert

GOmeasure har siden vores start i 2017 været i en meget positiv udvikling og vi er glade for at kunne konstatere, at udviklingen også har fortsat gennem perioden med Covid-19. Hvor pandemien har været hård for rigtig mange virksomheder, har vi oplevet en kraftig vækst, som har åbnet muligheden for at udvide med to nye medarbejdere.

 

Da vi oplever en stadigt stigende interesse i vores produkter og løsninger fra svenske virksomheder, har vi pr. 1. februar ansat Niklas Peinert til at servicere vores kunder på det svenske marked.

Niklas kommer fra en stilling som projektleder hos Volvo, hvor han blandt andet arbejdede med kvalitet af deres bremsesystemer.

 

 

For ligeledes at styrke vores service til virksomheder i Jylland og på Fyn har viansat Karsten Damm, som er startet hos os d. 1. marts.

Karsten kommer fra en lignende stilling hos Element Metech, hvor han havde ansvaret for salg af kalibrering af test og måleudstyr. Han har derfor stor erfaring med god kundeservice, som vi ser frem til at få glæde af hos GOmeasure.

 

 

Niklas kan kontaktes på NP@GOmeasure.se eller 31 33 18 19

Karsten kan kontaktes på KD@GOmeasure.dk eller 41 12 14 14