Tre Nye Fiber Testere fra VeEX

VeEX FX8x Serie

Optiske power metre, light sources og loss test sets bruges til at evaluere ydelsen af optiske komponenter, kabelanlæg og tilhørende transmissionssystemer. Test bekræfter, hvordan forbindelser, splejsninger, splittere, Mux’s inklusive den optiske fiber fungerer uafhængigt og også sammen – kunder er afhængige af disse resultater for at bestemme, hvordan optiske systemer vil fungere i den tiltænkte applikation, såsom:

  • FTTx-netværk inklusiv FTTH, FTTC, FTTA, FTTB
  • CWDM- og Fiber Deep-netværk
  • LAN / WAN-netværk, både multimode og singlemode

 

VeEX FX82, FX83 og FX84 er udviklet til test af optisk tab. De er robuste, omkostningseffektive og brugervenlige og beregnet til både singlemode og multimode fiberoptiske netværk. Deres større formfaktor, antal testporte, bølgelængder og Bluetooth-option er det, der for det meste adskiller dem fra andre.

  • FX82 Optical Power Meter (OPM) – udfører absolutte (dBm) og relative (dB) niveaumålinger med 5% nøjagtighed over et stort dynamisk område. Enheden er kalibreret ved alle de traditionelle bølgelængder, og CWDM-bølgelængder kan tilføjes som option. Testresultater kan gemmes og overføres via USB eller Bluetooth til en pc eller Android-enhed. Brugere har et valg af LT-Sync-software til pc eller Fiberizer Mobile OLTS-applikation til mobile enheder.
  • FX83 Optical Light Source (OLS) – udstyret med højtydende lasere, der giver fremragende bølgelængde og effektstabilitet. Enheden kan konfigureres med op til fire singlemode-bølgelængder (1310nm, 1490nm, 1550nm eller 1625nm) på en enkelt outputport eller op til fire bølgelængder (850 / 1300nm multimode og 1310 / 1550nm singlemode) på to individuelle porte. Lyskilden har WaveID, som kan bruges med kompatible VeEX-optiske effektmålere til korrekt bølgelængdedetektion.
  • FX84 Optical Loss Test Set (OLTS) – kombinerer FX82 og FX83 i et enkelt instrument. Individuelle testporte understøtter målinger af envejs-tab, hvilket gør det muligt for to teknikere i modsatte ender af en fiberforbindelse at teste samtidig. En automatisk lambda-loop-funktion skifter lyskilde-bølgelængder for at fremskynde testen, mens den eksterne OPM automatisk registrerer de indkommende bølgelængder ved hjælp af VeEX-proprietære WaveID-funktionen.

 

Kontakt GOmeasure for mere information på 31 33 18 19 eller salg@GOmeasure.dk