Tip 7: Start og stop – uden slid!

Del design af styretavlen op i funktionsområder

Del design af styretavlen op i funktionsområder og bevar overblikket i hele processen. I denne uge er der fokus på kobling af belastninger.

Elektriske motorer benyttes i et utal af industrielle applikationer til kontrol af bevægelser. Motorer startes og vendes ofte med hjælp af klassiske, mekaniske beskyttelseskredsløb. Disse kræver imidlertid meget plads og en del fortrådning og har samtidig en begrænset levetid. Dyr sensorteknologi er ofte påkrævet for at indsamle vigtige motor- og procesdata. Du får brug for  innovative og intelligente produkter til din applikation.

 

 

Løsningen først – produkterne bagefter

COMPLE line systemet tilbyder løsninger af høj kvalitet til kobling af belastninger og overvågning: Kompakte og praktisk talt slidfri motorstartere kan koble belastninger med en meget længere levetid end elektromekaniske varianter. Yderligere kan de integreres i sikkerhedskoncepter og kommunikationsnetværk. De kobler motorer og andre belastninger både sikkert og pålideligt.

Denne avancerede teknologi muliggør også indsamling af data. Her muliggøres forebyggende vedligeholdelse takket være motorstarterens evne til at identificere under- og overbelastningstilstande og samtidig undgår du mekanisk skade på belastningerne. Maskinmanageren overvåger high-performance forbrugere og overfører vigtige parametre til overordnede netværk.

Feature: CONTACTRON hybridteknologi

CONTACTRON hybridteknologi er en mikroprocessorkontrolleret kombination af slidfri solid-state teknologi og robust relæteknologi. Halvlederne udfører de slidende til- og frakoblingsprocedurer, mens relæer kun leder strøm med lavt tab. Det muliggør skånsom kobling og reducerer belastningen på relækontakterne betragteligt.

Få overblikket over styretavlens functional areas.