Teknologiens dag: Internet of Things

Teknologiens-dag_940x250px (1)
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 30. august 2016, hvor kunder og samarbejdspartnere inviteres til Teknologiens dag hos DELTA

Hver dag får vi stillet spørgsmål som ”Hvor passer mit firma ind i andre IoT-systemer?”, ”Hvem kan jeg samarbejde med?”, ”Hvilke standarder skal jeg tage højde for med min nye IoT-løsning?” og ”Hvordan kommer jeg i det hele taget i gang med at bruge IoT i min virksomhed?”. Nogle virksomheder er kommet rigtig langt, andre er stadig i gang med at skabe ideerne, og nogle har fravalgt.

I 75 år har vi arbejdet sammen med industri og universiteter for at sikre optimal anvendelse af højteknologisk viden i danske virksomheder. Vi sætter i år fokus på fremtidens teknologi og krav til markedsadgang indenfor Internet of Things (IoT) – både for leverandører til slutbrugere og til industrien. Vi oplever, at den store udfordring med IoT er, at det er en kompleks disciplin, som går på tværs af fagligheder, systemelementer, virksomheds- og markedssegmenter, og derfor vil dagen byde på konkrete cases, introduktion til standarder, prototyping og 1:1 rådgivning.

Vær med til at skabe programmet for dagen ved at vælge, hvilke emner, du mener, er de mest interessante:

  • Standarder: IoT-referencearkitekturer såsom IoT-A og P2413
  • Trådløse teknologier som Wi-Fi, LoRa, RFID, Bluetooth LE og 5G
  • Cases og Industri 4.0
  • How to: Hvad kan IoT gøre for min virksomhed? Prototyping af IoT-systemer, Ideation, disruptiv innovation af dit domæne med IoT, IoT platforme
  • 1:1 IoT-minirådgivning: ASIC design, Lyd, Lys, Pålidelighed, EMC, Wireless eller Medicinsk udstyr
  • Er der noget vi har overset? Vi vil meget gerne høre, hvilke andre IoT-relaterede emner, du mener, vil være interessant at have med på dagen.

 

→ Hvilke emner vil du gerne høre om?