Nordcad Systems A/S

Succeshistorie: MyDefence

Som en lille nystartet virksomhed, indledte MyDefence et samarbejde med Nordcad Systems A/S. Siden hen har det taget fart, for den nordjyske virksomhed, der i dag kan fremvise store, internationale samarbejdspartnere på referencelisten.

MyDefence højt flyvende efter kun to år

Behovet for de rette værktøjer til elektronikudvikling, blev i august 2014 starten på et tæt samarbejde mellem MyDefence i Nørresundby og Nordcad i Aalborg. Som ny kunde, startede MyDefence med at få en prøvelicens til udvikling af PCB designs. Hurtigt blev behovet større, og virksomheden havde brug for at kunne udvikle større diagrammer og designs. Prøvelicensen blev opgraderet til en startpakke for nystartede virksomheder. OrCAD® startpakken giver de bedste værktøjer samt uddannelsesforløb til en fornuftig pris, som er særligt tilpasset små, nye virksomheder.

Læs resten af historien og om samarbejdet

“Nordcad har været med til at understøtte vores udvikling helt fra starten og havde rigtig god forståelse for vores situation som nystartet virksomhed. Vi fik rigtig god hjælp til opsætning af de første systemer, professionel træning i brug af programmerne og efterfølgende har vi nydt godt af den effektive supportfunktion hos Nordcad” siger en tilfreds Dan Hermansen, udviklingsdirektør og partner hos MyDefence.